Kökschef/Souschef Brunchoteket Helsingborg

Arbetsbeskrivning

ÄR DU VÅR NYA KÖKSCHEF/SOUSCHEF?
Brunchoteket är en brunchkedja som startade sin första restaurang i Göteborg 2019.
Vi är på jakt efter kökschef och souschef att leda vårt kök i Helsingborg, vi öppnar i juni!
Din personlighet är en av dina viktigaste egenskaper och att du är en naturlig ledare som med positivitet och engagemang driver köket framåt. Du har ett coachande ledarskap och tillsammans med ditt team jobbar ni med tydlig kommunikation och är lyhörda mot varandra.
I denna tjänst är arbetsuppgifterna varierande. Leda och fördela arbetet i vår köksverksamhet både administrativt och praktiskt, sedvanliga arbetsuppgifter som prepp - & servicepass, schemaläggning, beställningar av förbrukningsmaterial mm.
Du har minst 6 års erfarenhet av kockyrket. Har du därtill utbildning/ar inom området är det meriterande. Du är duktig på att leda och coacha kollegor och skapa en god sammanhållning och teamkänsla. Viktigt är även att du är noggrann och har ett stort mått av känsla för ordning och reda.
Arbetstiderna styrs av verksamheternas öppettider.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds av sex månaders provanställning med start omgående.
Vill du vara med och utveckla vårt brunchkoncept? Maila ditt cv och personliga brev till oss!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brunchoteket Helsingborg AB HELSINGBORG
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 juni 2023
  • Ansök senast: 2 juli 2023

Postadress

Drottninggatan 14
HELSINGBORG, 25221

Liknande jobb


Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

Köksansvarig kock till Beckombergaskolan

20 november 2024

Kökschef

Kökschef

19 november 2024

Operativ Köksmästare

Operativ Köksmästare

19 november 2024