Kökschef/Souschef/Kallskänka/Biträdande restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 6 850 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 7 500 MSEK.

Är du trött på att jobba helger och kvällar utan bra avtal med pension, företagshälsovård, utbildningar mm?
Eller vill du bara få ombyte och vill vara med i Food By Coors storsatsning på restaurang?
 

 

För de restauranger Coor driver i egen regi har vi tagit fram ett helt nytt, attraktivt mat- och dryckkoncept, FOOD by Coor som vi nu lanserar på företagsrestauranger och öppna restauranger runt om i landet.

Food By Coor söker kontinuerligt duktiga chefer som älskar gastronomi, utveckling, ansvar och är en teamleader.

 

Är du en person som kan tillföra detta tillsammans med en personlighet som ger energi så skulle vi vilja att du skickar en ansökan till oss.

Bifoga ditt CV, personliga brev och kontaktuppgifter så kontaktar vi er löpande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 11 april 2016

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


9 januari 2025

Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

9 januari 2025

7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024