Köksföreståndare till anstalten Kumla

Arbetsbeskrivning

Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en inspirerande kökschef/köksföreståndare till anstalten Kumla. Personalgruppen, som består av 6 kockar och en köksföreståndare, lagar mat till intagna och personal 7 dagar i veckan året runt.

Vårt mål är att tillaga så mycket som möjligt från grunden och där är Du en viktig drivkraft för att det ska uppnås. Vi bedriver självhushåll på delar av anstalten vilket innebär att intagna lagar sin egen mat. Du kommer att vara ett viktigt stöd för personal som är involverade i den verksamheten.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för matlagningen i produktionsköket, menyplanering, planering av personal, livsmedelshantering och livsmedelsförråd inom verksamhetsområdet. Detta inkluderar budgetansvar och kvalitetssäkring. Var med och utveckla vårt kök med dina tankar och idéer!

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Du har erfarenhet av måltidsproduktion. Goda datorkunskaper är ett krav då du använder datorn i det dagliga arbetet. Du har goda kunskaper i svenska språket så att du kan kommunicera muntligt och dokumentera skriftligt det som verksamheten kräver.

Som person är du drivande och målinriktad, du har ett tydligt ledarskap och har ett stort engagemang för mat. Du är en kreativ ploblemlösare som ser möjligheterna och har en positiv inställning till Din omgivning.

Du driver självständigt frågor i samarbete med andra, med fokus på att utveckla och förbättra verksamheten. I rollen krävs att du är strukturerad och klarar av att hålla i och genomföra projekt med hög kvalitet.

Du har mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande med utbildning inom kostekonomi samt dokumenterad erfarenhet av arbete som chef med personal-, ekonomi-och verksamhetsansvar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Kriminalvården Region Mitt
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön Individuell lönesättning tillämpas, ange gärna löneanspråk.
  • Heltid. Dagtid. Flextid måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
  • Publicerat: 18 september 2013

Liknande jobb


Köks- och konferensansvarig

Köks- och konferensansvarig

1 november 2024

Köksmästare

10 oktober 2024

Handledare café

Handledare café

2 september 2024

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

Köksföreståndare till anstalten Mariefred

30 augusti 2024