OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksledare till Fredriksdals kök
Kommunens verksamhet är uppdelad i nio förvaltningar och en av dessa är Drift- och Serviceförvaltningen som förser Karlskrona kommun med viktig samhällsservice samt intern service till kommunens förvaltningar.
I Karlskrona kommun ser vi maten och måltiden som en del i ett större sammanhang. Vad vi äter, när vi äter och hur våra måltider ser ut påverkar vår hälsa och vårt välbefinnande både idag och på lång sikt. Vi ska därför erbjuda goda förutsättningar för att främja hälsa och välbefinnande sett i ett livslångt perspektiv. Måltiden som helhet är dock inte bara en fråga om energi och rätt anpassade näringsämnen vid rätt tidpunkt. Det är också en källa till glädje och social kontakt och ska erbjuda en stunds avkoppling i vardagen. En förutsättning för att kunna uppskatta måltiden är att få avnjuta den i en lugn och trivsam miljö, att maten är väl tillagad, upplagd och serveras på ett aptitligt sätt samt att service och bemötande är bra. Vi värnar om vår miljö och eftersom allt vi äter påverkar miljö och klimat strävar vi mot att servera klimatsmarta måltider. Tycker du som vi när det gäller måltider och service? Då kanske det är dig vi söker.
Fredriksdals kök
Köket Fredriksdal tillagar ca 50 frukost, 150 middag, 60 mellanmål samt 30 kvällsmål.
Portionerna lagas till omsorgsboendet Fredriksdal i Nättraby, matdistribution till Nättraby, och Hasslö hemtjänst och omsorgsboendet Björkhaga på Hasslö.
Även Fredriksdals förskola med 3 avdelningar ingår.
Arbetsuppgifter
Matlagning
Matsedelsplanering för förskolan
Beställningar
Arbetsledning av det dagliga arbetet
Administrativa uppgifter såsom egenkontroll, fakturering, statistikredovisning, tillstyrkande av personals ledigheter och mertid mm, attestering av fakturor
Ansvarig för lokala möten på arbetsplatsen såsom genomgångar med personalen, matråd, medverkan på föräldramöten mm
Vikariebeställning
Övrigt förekommande arbete i ett storkök såsom disk och städ
Kvalifikationer
Du har utbildning som kock och gärna erfarenhet inom arbetsledning.
Du är duktig på att kommunicera med medarbetare, tycker om att arbetsleda och inspirera medarbetare samt har ett brinnande intresse för mat lagad från grunden. Vi ser gärna att du har erfarenhet, kunskap och intresse av matlagning med ekologiska råvaror.
Du ska ha driv att genomföra förbättringar tillsammans med en god servicekänsla där gästen är i fokus.
Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning
Arbetstid måndag – söndag enligt schema.
Tillträde 2021-12-01 eller enligt överenskommelse.
För att få arbeta i Karlskrona kommuns kök krävs att du kan uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Kontaktperson
Gull-Britt Nilsson, 0455-304425
Facklig kontaktperson
Terese Finnman, Kommunal 0455-30 48 79
Övrigt
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.
I Karlskrona kommun har vi rökfri arbetstid.
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Ansökan
Välkommen med din ansökan tillsammans med meritförteckning, referenser och löneanspråk senast den 20 september 2021. Rekrytering kan komma att ske löpande. Tjänsten söks via kommunens rekryteringssystem, se länk nedan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Mats Dahl
0455-30 36 23
Marianne Hansson
0455-303018
Birgitta Strelert
Maria Persson
AnnSofie Johansson
Sussie Rantil
Lena Dehlin
Henning Fuhrman
Henning Fuhrman
0455-30 47 57
Johan Johansson
0455- 30 36 87