OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Bügelhof och Restaurang Harrys i Sälen söker köksmästare till vintersäsongen 13/14.
Är du intresserad av ett spännande, omväxlande jobb med utvecklingsmöjligheter?
Gillar du att vara flexibel och att arbeta i team?
Är du en varm positiv person som bjuder på dig själv och brinner för att serva andra?
Har du tidigare erfarenhet?
Svarade du ja på alla frågor?
Då är du varmt välkommen att söka jobb hos oss på Harrys.
Du kommer att arbeta heltid med ansvar för hotellets restaurang, som i huvudsak består av frukost-, lunch- och á la carte samt servering till grupper och konferensgäster.
I dina arbetsuppgifter som köksmästare ingår:
* Matlagning, inköp och kostnadseffektiv planering.
* Menyplanering och utveckling av frukost-, lunch- och kvällsmeny.
* Livsmedelshantering och egenkontroll.
* Ansvar för städrutiner och upprätthållande av god hygien.
* Personalansvar i form av ex. schemaläggning, bemanning, rekrytering och utbildning.
* Hålla dig underrättad om nyheter och information inom harrys kedjan och ditt ansvarsområde samt sprida information till övriga medarbetare som arbetar i köket.
* Tillhandahålla högsta möjliga matkvalitet.
* Gästservice och upprätthållande av god standard vad beträffar kvalitet och miljö.
* Delaktighet i hotellets ledningsgrupp.
De önskemål vi har på dig som söker är:
* Du är utbildad kock med erfarenhet som köksmästare.
* Att du kan hantera ovanstående arbetsuppgifter och har tidigare erfarenhet från ansvar i kök och personalansvar.
* Vi vill också att du är insatt i lagstiftningen och de regler och rutiner som gäller för arbete i kök.
* Som köksansvarig är du också den som motiverar och inspirerar dina medarbetare i köket.
Harrys står för värme, och upplevelse och vi arbetar hårt för att ge våra gäster en kanon upplevelse vid varje besök. Den viktigaste delen av den upplevelsen är bemötandet och arbetsinsatsen av människorna på varje Harrys. Därför är dina egenskaper så viktiga för oss.
Hotel Bügelhof är ett 4-stjärnigt hotell, vi har 35 hotellrum, konferensmöjligheter, relax & spa avdelning samt Restaurang Harrys med ca 90 sittplatser och Harrys/Ice nattklubb som tar ca 800 pers.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurang ansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
076-2233466
Restaurangchef Ibrahim Sevim
0280-21950
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
Restaurangchef Ibrahim Sevim
Restaurangansvarig Ibrahim Sevim
0280-21950
Hotellchef Carina Friberg
0280-219 50
Köksmästare Niclas Lundberg
0280-219 50