OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bockholmengruppensöker nu köksmästare till Bockholmen Hav & Restaurang
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Bockholmen
Varmt välkommen till vår första restaurang! På Bockholmen i Stockholms skärgård har vi med kärlek, övertygelse och hundratals timmar förvandlat en gammal sekelskiftesvilla till en bubblande skärgårdsbistro - ett vardagsrum vid vattnet som lockat både båtälskare och cityfolk i över 15 år.
I Orangeriet bjuder vi in till stans mysigaste separée, och Kärleksbaren vid vattnet serverar pastellfärgade drinkar i solen innan grillandet tar vid.
På Bockholmen Hav och restaurang är ett somrigt glas Chablis till skaldjursplatån lika självklart som en värmande irish coffee i vintermysiga julbordstider.
Här får du en totalupplevelse i förtrollande miljö, kryddad med med prestigelös service, stor meny och hjärtlig atmosfär - öppet från morgon till kväll.
Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen.
Om dig
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst
- har enpassion förmat, dryck och människor
- är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik
- är en naturlig ledare
- är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid
- är tydlig i dinkommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen
- är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera
- är bra på att lära ut och skapa förståelse
- är bekväm med att ta svåra samtal med personal
- van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen -Office
- är lojal gentemot restaurangen och ägarna
Om tjänsten
Du kommer bl.a. ansvara för att
- leda det dagliga arbetet i köket
- menyer tas fram i god tid
- göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor
- leda och medverka vid möten
- bemanna köket och schemaplanering
- all rekrytering i köket
- upprätthålla företages rutiner och policy
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg