OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
GRINDA SÖKER KÖKSMÄSTARE GRINDA WÄRDSHUS & HOTELL bedriver verksamhet året runt.Många av våra gäster besöker Grinda enbart för den goda matens skull.I restaurangen serverar vi förstklassig mat, något som år för år gett oss många utmärkelser, liksom plats i såväl tidningen Gourmets topplista "199 Bord" som "Sveriges Bästa Bord" samt även belönats ett flertal gånger med titeln "Skärgårdens Bästa Krog" I arbetsuppgifterna ingår ansvar för det dagliga arbetet i köket genom personal- och menyplanering, kvalitetsansvar, ekonomiskt ansvar, HACCP ansvar, samt leverantörs- och myndighetskontakter.En viss del av tjäsnten kan komma att förläggas till vår nya anläggning Södergarn på Lidingö i samarbete med dess köksmästare.Erfarenhet från arbetsledande ställning som köksmästare samt gedigen kunskap i klassisk och modern Europeisk matlagning såväl a la carte, konferens och festvåning. Minst 3 års erfarenhet efter avslutad skola gällande Wärdshuset Hamnkrogen Framfickan 1 år Deltid/Heltid beroende på vädret Välkommen till oss på Grinda
Kontaktpersoner på detta företaget
Resturangchef Cristian Lome
08-54249491
Kökschef Cristian Lome
Köksmästare Cristian Lome
08-54249491
Köks ansvarig Dennis Eklund
Grinda Wärdshus