Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangerna - East West och Atlantis, har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. Till hösten kommer vi[att se över vårt[food and beveragekoncept på Clarion Hotel Gillet. Vi vill att du är med och skapar den[nya restaurangen tillsammans med oss, till[att bli den mest spännande och populäraste[mötesplatsen i Uppsala. Vi söker en sann inspiratör med[energi,mod och begeistring som får både medarbetare, restaurangen och köket att växa. Du vågar fråga,lyssna och ta egna intiativ och beslut.[ Du drivs av att utveckla våra entusiastiska och talangfulla medarbetare. Ditt intresse och din kunskap för mat och dryck tar vi för givet och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i ledande befattningar. För att trivas hos oss motiveras du av ett högt tempo, engagerade kollegor och en nytänkande kultur. Du rapporterar direkt till vår Food and Beverage Manager [Arbetsuppgifter * Operativ[ledning av alla matproducerande områden inklusive diskhantering[ * Tjänstgöring enligt schema efter behov * Menyutformning , planering, prissättning i samarbete med F&B Manager[ * Inköp efter fastställd budget , analys och uppföljning av råvarukostnader * Personalansvar såsom effektiv schemaläggning, utbildning och vidareutveckling av personalen. * Rutiner , kvalitetskontroller * Månatlig inventering * Delaktig i hotellets avdelningschefsgrupp och medverkar i hotellets relevanta internmöten * Följa kund och gäståterkoppling via befintliga system i syfte till ständig förbättring och utveckling. * Rekrytering av personal i samarbete med F&B Manager * Bevaka aktuella mattrender samt konkurrentbevakning[ * I samarbete med F&B och Säljavdelning koordinera säljaktiviteter Välkommen med din ansökan !

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 18 juni 2007
  • Ansök senast: 31 juli 2007

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010