Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.




ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för mat och människor och vill bidra till bästa service och kvalitet för våra gäster och beställare? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Vi söker nu en köksmästare till Glöstorspskolans skolrestaurang i Tuve som tillagar cirka 1100 portioner. Skolrestaurangen lagar mat till flera skolor och förskolor i Tuveområdet.

Arbetet innebär att leda och fördela arbetet i köket samt vara ett stöd för och samarbeta med närliggande kök. Du kommer att ingå i ett team med andra köksmästare i stadsdelen som syftar till att utbyta idéer och erfarenheter som du kan använda i din roll. Du ges stora möjligheter att forma och utveckla ditt arbetsområde. Arbetet innebär bland annat att tillaga goda, näringsriktiga och individanpassade måltider. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle med minskad miljöpåverkan, varför vi arbetar för att öka andelen miljömåltider. Arbetsuppgifter som också ingår i uppdraget som köksmästare är menyplanering, inköp, personalplanering, egenkontroll, uppföljning av budget samt fakturering.

I köket arbetar idag tre medarbetare som blir dina närmsta kollegor och som köksmästare ingår du även i det dagliga arbetet i köket. Vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande arbete i en engagerad arbetsgrupp som älskar att laga mat och har kunden i fokus!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har dokumenterad utbildning från treårig gymnasieskola med inriktning restaurang och storkök eller motsvarade. Du som söker ska ha dokumenterad arbetserfarenhet som kock. Har du dessutom innehaft en arbetsledande befattning är det meriterande.

Uppdraget som köksmästare kräver att du har god förmåga att strukturera det dagliga arbetet och trivs med en varierad arbetsdag. För att klara uppdraget behöver du ha goda IT-kunskaper, meriterande är om du har erfarenhet av kostdataprogram.

Är du en god kommunikatör som älskar att laga mat och som kan driva arbetet i köket både självständigt och tillsammans med arbetgruppen tror vi att detta är ett uppdrag för dig. Har du även goda ledaregenskaper och ser förändringar som något positivt så ser vi fram emot din ansökan!

Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Johansson
031 366 96 30
Facklig företrädare nås via Kontaktcenter 031- 3

Britt-Marie Claesson
031-3668102
Niklas Eriksson
031-3669480
Catarina Hultin
031-703 53 93
Ann Odin
031-366 88 90
Carin Samuelsson

Marita Liepins
031-366 88 99
Carin Enghult
031/3668730
Helen Elf
031-366 86 54

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen Göteborg
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 3 december 2013

Besöksadress

Köpmansgsatan 20 GÖTEBORG
None

Postadress

None
Göteborg, 40482

Liknande jobb


Hotell köksmästare

Hotell köksmästare

13 november 2024

12 november 2024

12 november 2024