OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kreativ köksmästare som vill utveckla vår verksamhet och skapa förändring till en av våra restauranger i Stockholm. Vår nuvarande köksmästare går i pension. Restaurangen har i genomsnitt ca 850- 900 lunchgäster per dag samt en hel del extrabeställningar i konferensen. Arbetsuppgifter I ditt ansvar ingår den dagliga produktionen, menyplanering, leverantörsbeställningar, inventering och att råvarukostnaderna hålls inom budget. Du leder och fördelar arbetet i köket och ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. I dina arbetsuppgifter ingår också att medverka till utveckling av medarbetarna i sina yrkesroller. Du deltar i arbetet med introduktion och instruktion till nya medarbetare. Kvalifikationer Du bör ha ett brinnande intresse för mat, dryck och människor. Du har lång erfarenhet av restaurangkök med både lunch och kvällsverksamhet. Gedigen erfarenhet av arbetsledande befattning och goda ekonomiska kunskaper samt en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare krävs. Dina egenskaper är kreativitet, noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och flexibilitet. Du bör ha goda datakunskaper.