Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Sodexo AB är ett av Sveriges ledande service management företag med över 8000 medarbetare och en omsättning på ca 3 miljarder kronor.
Vi erbjuder våra kunder inom företag och offentlig sektor effektiva servicetjänster inom bl a vending, städning, måltider, fastighetsservice, kontor och konferens och evenemang.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för restaurang, café, mat till vårdavdelning samt övrig beställningsverksamhet och merförsäljning på sjukhuset.
Arbetsuppgifter består av menyplanering, matlagning, inköp, redovisning, budgetansvar samt ansvar för verksamhetens kvalitet samt nyckeltal och att de uppfylls.

Utbildning/Erfarenhet
Vi förutsätter att du är utbildad kock med flerårig branschvana.Erfarenhet från att ha resultat och budgetansvar.Grundläggande kunskaper i Officepaketet.

Egenskaper:
För att du skall passa i restaurangteamet förutsätter vi att du är:
* Är resultatinriktad och ansvarstagande
* Beredd att ge mycket god service till våra gäster
* Har pondus men ändå prestigelöshet
* Initiativrik
* Har brinnande intresse för ditt arbete
* Beredd att jobba i högt tempo
* Strukturerad
* Kvalitetsmedveten
* Sätter gästerna i centrum
* Har kunskap i HACCP

Arbetsplats:
Calanderska Sjukhuset, Göteborg

Kontaktperson:

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 30 oktober 2009
  • Ansök senast: 9 november 2009

Postadress

Centralgatan 7C
IGGESUND, 82530

Liknande jobb


Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024

13 december 2024