Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB. Koncernen har ca 380 årsanställda och ca 2 000 säsongsanställda och omsätter ca 974 miljoner kronor. Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,2 miljoner gäster årligen.

Hotell Liseberg Heden AB ligger i centrala Göteborg nära Svenska Mässan, Avenyn och Liseberg. Det fyrstjärniga hotellet är byggt kring tre vackra innergårdar med 179 rum fördelade på två våningar. Vi erbjuder ljusa och praktiskt inredda rum, flexibla konferensmöjligheter och en restaurang som varje dag serverar ekologiska matupplevelser. Hotellet har ett sextiotal årsanställda, utöver detta finns extraanställda vid arbetstoppar. Hotellet är medlem i Worldhotels som ett ?first class collection? hotell.

Restaurang Hedens Hörna på Hotell Liseberg Heden AB söker

KÖKSMÄSTARE

Som köksmästare på Restaurang Hedens Hörna har du ett övergripande operativt ansvar för kökets personal, inköp och planering av arbetet. Du ansvarar för personalplanering och scheman, och har delegerat arbetsmiljöansvar. Vidare har du ansvar för menyplanering och matsedlar, och har inköps- och leverantörskontakter. Du upprättar och gör uppföljning av budget, samt ansvarar för kalkylering och prissättning. I samråd med restaurangens källarmästare utvecklar och förbättrar du verksamheten, och ingår i hotellets ledningsgrupp samt krisstödsgrupp.

Du har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning, och har flera års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har tidigare haft en arbetsledande funktion i kök, och har intresse och erfarenhet av att arbeta med ekologiska råvaror. Du är väl insatt i gällande branschregler beträffande HACCP och egenkontroll för hantering av livsmedel i storkök. Du har förmåga att leda, motivera och engagera dina medarbetare, och värdesätter goda arbetsrelationer. Vi vill även att du kan visa på goda referenser från tidigare arbeten, och att du är kreativ och trygg i ditt utvecklingsarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Arbetstiden är förlagd till såväl vardagar som helger och kvällar.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta hotellets källarmästare Karl Löfgren på telefon 031- 750 69 00.

Du kan även besöka vår hemsida liseberg.se för att läsa mer om Hotell Liseberg Heden och hur det är att arbeta på Liseberg.

För fackliga frågor svarar Anastassios Grozos, Unionen, telefon 031-733 02 57.

Välkommen med din ansökan med personligt brev, CV och referenser till Lisebergs HR-avdelning via e-postadress rekrytering.heden@liseberg.se, senast 27 april.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LISEBERG AB GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 11 april 2014

Besöksadress

Nellickevägen
None

Postadress

Box 5053
GÖTEBORG, 40222

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024