Köksmästare

Köksmästare

Arbetsbeskrivning

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Köksmästare till ett spännande uppdrag i Stockholm

Är du en kommunikativ och passionerad serviceperson med intresse för hälsa och hållbarhet? Känner du glädje i att göra allt du kan för att gästernas upplevelse överträffar deras förväntningar? Lockas du av att ta ansvar med ett stort utrymme för nya idéer och kreativa lösningar, då kan du vara den person vi söker.

På detta uppdrag serverar vi luncher till elever och personal som är till stor del lagat från grunden och erbjuder ett arbete med stora möjligheter att tillsammans med kund utveckla leveransen till något nytt och spännande. Stor vikt är kommunikationen med kunden.

Har du ett brinnande intresse och vilja leda, utveckla och skapa framtidens skolkök. Är du nytänkande, innovativ och gillar modern matlagning så är detta en tjänst för dej.

Arbetsuppgifter

I rollen som köksmästare, har du ansvar för att ta fram menyer, beställa varor och material, planera och vara drivande i den dagliga produktionen tillsammans med övrig personal, hygiensäkring och egenkontroll.

Att skapa ett attraktivt utbud för både elever och övriga gäster med hög kvalité och kostnadsmedvetenhet är en viktig del i arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med restaurangchef och övriga kollegor, i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar uppfylls.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 10 års branscherfarenhet. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal o skrift.

Som person är du självgående, flexibel, mål- o resultatinriktad. Du är ordningsam och har förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga.

Du är drivande, kommunikativ och trivs att jobba med ett högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B körkort krävs

Övrigt

Tjänsten är heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. In ansökan skickar in via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan och CV

Har du frågor på tjänsten så kontakta rekryterande chef Anette Ramström på tfn: 070 4127603

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ISS Facility Services AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 september 2020
  • Ansök senast: 11 oktober 2020

Postadress

Norra Järnvägsgatan 52
SKELLEFTEÅ, 93137

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024