OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmästare
"Green Hotel är en plats för människor, möten och rekreation"
På hotellet finns äkta, genuin matglädje. Vi lagar all mat från grunden med så mycket lokala råvaror som möjligt, både med tanke på miljön
och hotellets ekonomi. Vi bakar vårt eget bröd, sätter våra egna skyer och lagar vår egen leverpastej.
Vi söker dig som vill driva köket i samma anda men med din egen personliga touch, har hög arbetsmoral och ett äkta och genuint engagemang.
Vi söker dig som vill värna om vardagen och ha, för vår bransch, bra arbetstider. Du värdesätter att bo naturnära och ändå med bra kommunikationer till hela landet. Antingen vill du ha ett break från storstan eller så är det dags att slå sig till ro för längre tid.
Vill du vara en del av vår resa, ta marknadsandelar, öka merförsäljningen, utveckla nya spännande möten och skapa det bästa gästerbjudandet?
Vi ser framemot din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchefsassistent Mikaela Hedén
0247-502 50
Köksmästare Morten Paulsen
0247-50000
Hotellchefsassistent Mikaela Hedén
0247-50000
Louise Hjerpe
024750000
Restaurangchef Maria Dahlsten
0247-50000
Sandra Krasniqi
0247-50000
0737590405