OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmästare till La Girafe
Pontus Frithiof och Nordrest kvarterskrog La Girafe ligger på centrala Kungsholmen utmed Fleminggatan. Matlagningen är en hyllning till det mångkulturella Paris. La Girafe är en opretentiös bistro, bar och café med fransk internationell inriktning där du kan äta god och vällagad mat till bra priser och med en rapp servicegrad i en sorlig och trevlig lokal.
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Med en ny restaurangsatsning vill vi skapa Kungsholmens självklara mötesplats. Frukost och lunch samt take away serverar vi över disk från vårt franska café. Kvällstid öppnar vi upp matsalen, baren och den ombonade loungen.
Är du den vi söker?
Vi söker nu köksmästare med starkt driv att vidareutveckla restaurangens genuina matlagning och även brinner för att jobba med ett nytänkande caféutbud. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar, du gillar att jobba mot uppsatta mål och har kunskap om publik matlagning. Du har också erfarenhet och kunskap inom kostnadsberäkning, ekonomiskt hållbar schemaläggning.
Du tycker om att jobba med både nya och klassiska mattrender. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att starta upp en restaurang och att dina ledaregenskaper bidrar till framgång. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat.
Som köksmästare är du framförallt ansvarig att driva restaurangens matutveckling samt inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan, för att driva en hållbar krog ekonomiskt men också ur medarbetarsynpunkt. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Vi vill att du har erfarenhet i en ansvarsroll sedan innan, gärna ha jobberfarenhet både i fristående kök samt i kök som ligger i en hotellverksamhet och ha lätt att ta till dig koncept.
Anställningen är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd mestadels till kvällstid fördelat på vardagar och helger. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Ansökningar tas emot under sommaren och återkoppling sker i augusti.
Sista ansökningsdag: 8 augusti
Mer information: www.pontusfrithiof.com (http://www.pontusfrithiof.com/), www.nordrest.se (http://www.nordrest.se/)
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund