Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Mat med kärlek och omtanke!
Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Vår frukostrestaurang är KRAV- certifierad. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön!
Vår kökschef Daniel Engellau presenterar sig själv så här; ”Jag är född och uppvuxen i Västervik och kom till Stockholm som 18-åring. Jag började tidigt praktisera och arbeta inom restaurangvärlden och kände snabbt att det var ett yrke jag ville utvecklas och arbeta inom. För mig är det mer än ett yrke att vara kock, det är en livsstil, en passion och framförallt ett personligt intresse. Att laga mat är det roligaste jag vet!”
Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Köksmästare som ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt?
Tillsammans och under ledning av vår kökschef, kommer du som vår Köksmästare ansvara för köket med sedvanliga köksmästaruppgifter, så som exempelvis menyplanering och råvarukalkylering, lagerhållning och inventeringar, uppföljning nyckeltal, egenkontroll och beställningar. Du är behjälplig vid rekrytering, bemanning och schemaläggning utifrån verksamhetens behov tillsammans med vår Kökschef som du också rapporterar till.
Vem vi söker Vi?
Vi söker dig som har relevant och ett par års erfarenhet av liknande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för genuin matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus.
Du har kunskap och är van att leda personal och tar stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Vidare är du kreativ, engagerande och prestigelös samt en mycket god lagspelare. Som ledare är du tydlig, närvarande och empatisk och du tycker om att inspirera och utveckla andra.
Vad vi erbjuder
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag.
Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten.
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager: lisa.lind@skepparholmen.se
Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Martin Åleberg

Annalisa Kallipolitis
08-7476533
Iain McKellar
08-747 65 70

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SKEPPARHOLMEN AB SALTSJÖ-BOO
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 juli 2021
  • Ansök senast: 18 augusti 2021

Besöksadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO

Postadress

FRANCKES VÄG
SALTSJÖ-BOO, 13239

Liknande jobb


Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024