OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kåbdalis Skidliftar AB är en fantastisk skid- och vinteranläggning i Norrbotten med, i dagsläget 4 liftar, 2 restauranger, uthyrningsstugor, skoterleder, längdspår och Norrbottens största husvagnsanläggning med tillhörande servicehus.
Vi är för tillfället i en kraftig expansion då vi nu prospekterar och bygger nya liftar, hotell, restaurang och ca 150 nya stugtomter. Vi har således en spännande tid framför oss.
Under vintersäsongen är vi ca 30 anställda. I vårt trevliga personalteam saknar vi en Köksmästare som kan ta ansvar för våra två restaurangkök, Gamla krogen och Kårleone och i framtiden även vår nya restaurang.
Gamla krogen är en restaurang i gammal och mysig stil och väldigt uppskattad för sin miljö och mat. Här är vår målsättning är att leverera först-klassig à la carte.
Kårleone är vår större restaurang där vi också säljer våra uppskattade stenugnsbakade pizzor. Detta är en restaurang som kan ta emot större sällskap och event.
Skidanläggningen, och därmed köket har varierande kunder och leveranser under säsongen. På hösten kommer alpina landslag och övriga träningsteam. Under denna tid är det fokus på bra och näringsrik kost mest i bufféform. Senare på säsongen kommer normal alpin turism samt skoteråkare. Då övergår köket mer till á la carte under kvällstid. Under hela året har vi också flertalet konferenser och event - stora som små.
Som vår köksmästare ansvarar du för att, förutom att leda köket, följa lagar och rutiner samt Kåbdalis Skidliftars policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.
Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av arbete som kökschef, eller liknande. Ditt ledarskap är prestigelöst och vänligt och du är också själv beredd att hoppa in och jobba där det för tillfället behövs. Men, framför allt: -Du brinner för att ditt kök levererar bra och förstklassig mat.
Kåbdalis är en liten och härlig by, men långt i från det mesta. Bor du inte i närheten så har vi personalboende och arbetstider som är varierande, både säsongsmässigt och under veckorna. Många som jobbar hos oss, jobbar 8-10 dagar i sträck för att sedan åka hem några dagar. Men, vi planerar arbetet efter säsong, arbetsbelastning och personliga behov och önskemål.
Välkommen med ansökan till oss, ett företag med höga målsättningar och stora framtidsvisioner.
Ansök nu då tjänsten tillsätts snarast.