OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Holiday Club är fjällens äventyrshotell beläget på Åre Strand. Utöver våra restauranger Grow och O’Learys är vi med vår arena platsen för dom större evenemangen i Åre. Vår bar- och restaurangverksamhet står för en betydande del av vår omsättning och vår ambition är att fortsätta utvecklas och växa med våra mat- och dryckeserbjudanden.
Vi söker en Köksmästare som har erfarenhet från att arbeta med dynamiska anpassningar i säsongsvariationer och som finner glädjen i att växla mellan detaljer och helhetsperspektiv, daglig uppföljning och framtidsplanering. Du ser det som en förmån att få ha ledarrollen i ditt team likväl som att genom den bidra till verksamhetens totala utveckling och serviceleverans.
För oss är det viktigt att du kan identifiera dig med våra värdeord inkluderande och inspirerande samt att du ser dig själv inom en verksamhet som arbetar inom ledorden; rörelseglädje, matglädje och tid tillsammans.
Rollen innebär ett övergripande ansvar för köket i båda våra restauranger (Grow och O’Learys).
Arbetsuppgifterna innebär att du;
- planerar, leder och samordnar verksamheten inom det egna ansvarsområdet
- följer upp och utvärderar avdelningen mot uppsatta mål
- har personalansvar - schemaläggning, utbildning, utveckling mm.
- arbetar i driften ca 20% (beroende på säsong).
- ansvarar för att avdelningen följer rådande regler applicerbara på området, t.ex. hygien, arbetstid, arbetsmiljö och andra regler och krav
- ansvarar för ekonomisk planering och ekonomiska resultat så som prissättning, resultatuppföljning samt inköp för råvaror och förbrukningsartiklar
- deltar i planeringsmöten med andra avdelningar på hotellet och samarbetar tätt med andra avdelningar för att säkerställa kvalitativ och kostnadseffektiv planering
- är primär kontakt med leverantörer inom ditt ansvar
- arbetar tätt tillsammans med andra ledare i verksamheten
Kravprofil
- Du som söker har tidigare relevant erfarenhet
- Du har tidigare erfarenhet av personalansvar
- Du har god förmåga att organisera
- Du har god arbetsmoral och god förmåga att entusiasmera
- Du har god pedagogisk förmåga
- Du talar flytande svenska eller engelska
Meriterande
- Relevant utbildning
- Tidigare utveckling av mat- och dryckeskoncept
- Tidigare erfarenhet av programvara: Picasso, Caspeco, TimePlan
- God kännedom om hållbarhet- och arbetsmiljöarbete
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och kan erbjuda dig en arbetsplats med utrymme för vardagliga äventyr.
Du kommer att rapportera direkt till vår VD.
Anställningsform: Tillsvidare
Tjänstegrad: 100&
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön