OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
Vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!
Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor, vi bedriver ett aktivt miljöarbete och vi är miljödiplomerade.
ARBETSUPPGIFTER
Got Event AB söker nu en köksmästare till Scandinavium arena.
Vi söker en person med tidigare ansvar som köksmästare, då tjänsten ställer höga krav på dig som arbetsledare.
Du kommer att arbeta tillsammans med Food & Beverage Manager samt Restaurangchef och det är vi tre tillsammans som ansvarar för driften samt utvecklingen av verksamheten. Till din hjälp utöver detta finns timavlönad personal samt bemanningsföretag att tillgå.
Våra arbetsuppgifter är klassisk restaurangdrift under pågående evenemang såsom hockey, diverse konserter samt exempelvis Gothenburg Horse Show. Givetvis tillkommer för- samt efterarbete. Under ett normalt evenemang säljer vi allt mellan 100-200 trerätters, lika många varmrätter samt ytterligare ett hundratal bufféer, och allt detta under relativt kort tid.
I ditt ansvarsområde ingår att arbetsleda personalen i köket i den dagliga driften, menyplanering, utveckling av koncept, inköp, ekonomi, budgetplanering, fakturahantering, personalfrågor, bemanning, rekrytering, schemaläggning, egenkontroll mm. Du har driftsansvar för två olika kök med två olika koncept- A la carte samt Buffé.
Tjänsten är till stor del förlagd under kvällar och helger, men även mycket dagtid förekommer.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en ledande position sedan tidigare med förmågan att engagera och leda dina medarbetare.
Du gillar att jobba med människor och ser positivt på grupper som klarar en föränderlig miljö. Du är lugn, stabil och trygg i dig själv och är självständig och ansvarsfull med god organisations- och planeringsförmåga. Att vara engagerad, noggrann, kreativ, lyhörd, stresstålig, flexibel och utvecklingsorienterad är en förutsättning för att lyckas i rollen som köksmästare.
Du ska ha goda tal- och skriftkunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska.