OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Villa Lovik får våra gäster tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar du en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten. Vi har ett unikt SPA med en Beach club som når ända ner till havet och är ultimat för soliga dagar.
Villa Lovik, ingår i Stockholm Meeting Selection som är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, gifta sig i kungliga salar och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda, var de än väljer att mötas.
Din profil
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk köksmästare som ska bygga, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.
Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning.
Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta och leda din personal mot uppsatta mål.
För att nå dina mål i rollen som köksmästare så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål.
Om tjänsten
Villa Lovik står inför en intensiv sommar och höst. Under sommaren fylls huset utav privatgäster som vill njuta av Livets Goda. Dom kommer ut till vår lugna oas på Lidingö för att slappna av samt att äta och dricka gott. Till hösten tror vi att konferenserna tilltar än mer. Vardagarna ägnas då åter våra konferens gäster som önskar en hög kvalitativ konferens upplevelse och på helgerna våra weekend gäster.
Som köksmästare hos oss är du en utav våra viktigaste nyckelspelare. Som köksmästare ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt interna policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.
Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. För ytterligare information kontakta Anne Heljeved 072-05 06 629 anne.heljeved@lovik.se.
För att göra vår antagningsprocess så effektiv och corona-säker som möjligt så kommer vi be dig om en kort videopresentation vid ansökningstillfället. Därefter sker första intervjun via videosamtal. Om vi båda fattar tycke för varandra så välkomnar vi dig därefter till en personlig intervjuv.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan.