OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Under andra halvåret av 2022 expanderar Limhamns kött & vilt! Vi öppnar en ny restaurang och butik nere vid Fiskehamnen på Limhamn, ett attraktivt och växande område som vi tror mycket på i framtiden. Vi kommer att ha ett brett sortiment med fokus på närproducerat, en lunchrestaurang med klassisk husmanskost och kvällsserveringen kommer att servera à la carte. Dessutom kommer vi att ha en fantastisk uteservering på sommarhalvåret där grillning kommer vara ett givet inslag.
Vi har stor passion och kärlek för god mat! Vi jobbar med smaker från hela världen och arbetar med noga utvalda råvaror från lokala producenter. Våra ledord är att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.
Vi söker en erfaren och kreativ köksmästare
Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du skall ha god vana att jobba med à la carte. Du har ett gediget intresse för mat och ger det lilla extra för att gästen ska få en fantastisk smak- och serviceupplevelse. Då vår huvudråvara är kött av hög kvalitet och där vår fokus ligger på menyn, söker vi dig med mycket goda kunskap om olika köttdetaljer. Din flexibilitet inom matlagning är av yttersta vikt för oss, du ska både kunna laga traditionell husmanskost samt vara kreativ och skapa nya smakkombinationer i vårt öppna restaurangkök. I vår restaurangverksamhet är det viktigt med eget driv och förmåga att självständigt planera och lösa den dagliga driften samt etablera god relation med alla intressenter som vi möter i vår vardag. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av arbeten enligt Haccp.
Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
· Personalansvar
· Budgetansvar
· Inköpsansvar för restaurangen
· Cateringmeny för högtider och fester
· Meny för luncher och vår à la carte
Vi erbjuder:
Du kommer att leda ett eget team och vara delaktig i skapandet av ett nytt koncept i en helt ny restaurang. Tjänsten är heltid, arbetstiderna inkluderar både kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till kollektivavtal och vi erbjuder bra villkor. Du får chans till personlig utveckling inom mat och dryck bland annat genom att arbeta med kollegor med lång arbetslivserfarenhet inom kött och styckning. Vi är ett härligt team och tror att du är en stor del i vår gemenskap och företagskultur.