OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
La Girafe by Pontus Frithiof
Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och rekryterar nu en ny köksmästare till La Girafe.
Restaurang La Girafe ligger på centrala Kungsholmen utmed Fleminggatan. Matlagningen är en hyllning till det mångkulturella Paris. La Girafe är en opretentiös och folklig bistro, bar och café med fransk internationell inriktning där du kan äta god och vällagad mat till bra priser och med en rapp servicegrad i en sorlig och trevlig lokal.
För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gästen en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor //Pontus Frithiof”
Som köksmästare är du framförallt ansvarig att driva restaurangens matutveckling samt inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning. Du rekryterar, inspirerar och arbetar tillsammans med dina kockar och övriga personalstyrkan, för att driva en hållbar krog ekonomiskt men också ur medarbetarsynpunkt. Vi är en liten grupp så det är viktigt att du är prestigelös och förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Vi vill att du har erfarenhet i en ansvarsroll sedan innan, gärna ha jobberfarenhet både i fristående kök samt i kök som ligger i en hotellverksamhet och ha lätt att ta till dig koncept.
Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt
Vi vill att du har:
Kockutbildning, arbetslivserfarenhet gärna med ledande befattning
Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
Kunskap i Office-paketet
Kunskaper i svenska och engelska
Det är meriterande om du har
Ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är i process att bli både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande med kvällstid och helger som fokus
Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund