OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på vår resa?
Vi söker en engagerad person, som vill vara med på vår resa under kommande år, och delar vår kärlek till mat, service, smakupplevelser, naturen runt omkring oss, mötet mellan människor och vår plats på underbara ön Ven.
I år driver vi Hamnkrog, Vinbod, Lounge, Våffelmakeri och Pausa på Väg. Alla har en unik inrikting och kundgrupp.
Vinbod inriktad på ett stort urval av viner, bistromat men också lite öl och drinkar. Vensvinbod.se
Hamnkrog kommer vi att servera klassiska svenska smaker en touch av medelhavet. Venshamnkrog.se
Lounge ”bubbel, kaviar & vodka” med små tilltugg. Venslounge.se
Våffelmakeri, serverar nygräddade och frasiga våfflor gjorda på lokalt durumvete. Vaffelmakeri.se
Pausa på Väg, är under framtagning av koncept.
I köken jobbar vi prestigelöst i små team där alla hjälper varandra med det som behövs utifrån gästernas behov. Vi är en liten arbetsplats med som mest 30 medarbetare i vårt team under säsong, därför är det för oss väldigt viktigt att hitta rätt personer, med passion, rätt attityd och rätt potential. Vi letar efter en person som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi strävar efter att bygga upp ett trevligt team som vill jobba flera säsonger och utveckla våra restauranger.
Vi söker dig som delar vår passion, grundvärderingar och vår vision!
Om Tjänsten:
Det huvudsakliga arbetet är drift av kök och disk. Daglig drift av verksamheten, inköp av råvaror samt förbrukningsartiklar, teamledning av kökspersonal, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll.
Arbeta på ett strukturerat och effektivt sätt. För att kunna ge en bra service och njutbar matupplevelse för våra gäster under servering.
Köken består av ett preppkök och två varmkök. Dessa kräver god planering, arbetsledning, ordning och reda samt stor samarbetsvilja mellan arbetskollegorna. Under högsäsong, juli och augusti, serverar vi ca 200 - 300 matgäster under lunch. På kvällen serverar vi à la carte-meny till ca 100 - 150 gäster. Vi har även en enklare servering som löper under hela dagen så som räkmackor och smörrebröd.
Försäsong har vi en mindre personalstyrka och mycket av fokusen ligger i förberedelser inför högsäsong. Eftersäsong har vi öppet under helger och event.
Vi försöker även komma iväg med jämna mellanrum för att hämta inspiration. Utveckling är viktigt för oss.
Vi tänker oss en tillsvidareanställning på mellan 75% och 100% där den största arbetsinsatsen ligger på de två mest hektiska månaderna under sommaren och resterande tid i ett lugnare tempo under för- och eftersäsong.
Vårt fokus är att alla våra medarbetare har en bra miljö att arbeta i med en hög team-anda och möjlighet att vidareutvecklas. Vi skapar en arbetsplats som man vill återkomma till år efter år.
Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang eller motsvarande
Nyfikenhet och med passion för yrket
Dedikerad
Laganda
Skicka till oss CV, ett personligt brev och referenser.
Vi har kollektivavtal och det finns även boende här i Kyrkbackens hamn.
Arbetstiden är mestadels förlagd mellan mars - november.
Varmt välkommen med din ansökan redan i dag!
Wojtek & Lisa