OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.
Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!
ARBETSUPPGIFTER
Got Event AB söker nu en köksmästare till våra restauranger på Scandinavium, Glöd Kök & Bar och Pouls Restaurang.
Våra restauranger är öppna i samband med hockey, konserter och andra evenemang på arenan. Under vårt eget evenemang Gothenburg Horse Show har vi gästspelade stjärnkockar som serverar eliten inom ridsport. Vi har också ett nära samarbete med Frölunda HC, som är vår största hyresgäst med 36 antal hockeymatcher per år och slutspel. Under ett normalt evenemang säljer vi allt mellan 100200 menyer samt ett hundratal bufféer från våra två kök, två publika matsalar och ett flertal slutna rum och allt detta under relativt kort tid.
Som köksmästare kommer du arbeta nära Restaurangchefen och ha stora möjligheter att sätta din prägel på drift och utvecklingen av köket. I ditt ansvarsområde ingår att arbetsleda personalen i den dagliga driften så som menyplanering och utveckling av koncept. Du har driftsansvar för våra kök med två olika koncept à la carte och buffé. Naturligtvis genomsyras hela vår verksamhet av Göteborgs Stads tydliga miljömål.
Tjänsten är till största del under dagtid, men naturligtvis är arbetstiden under evenemang även förlagd under kvällar och helger.
KVALIFIKATIONER
Tjänsten ställer höga krav på dig som arbetsledare och vi söker därför en person som haft en ansvarsposition i ett större kök tidigare. Du ska ha förmågan att engagera och leda dina medarbetare. Vi söker dig med ett tydligt ledarskap och som är stresstålig, stabil, självständig och har en god organisations- och planeringsförmåga.
För att lyckas i rollen som köksmästare behöver du vara engagerad, noggrann, nyfiken, lyhörd och flexibel. Du ska ha goda tal- och skriftkunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska.
ÖVRIGT
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.