Köksmästare

Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Är du en person som kan inspirera andra och leda ett kök? Känner du yrkesstolthet och kärlek i att leverera överenskommen kvalité från tallrik ett till oändligheten? Som köksmästare på Stena Line är du med och arbetar för vår gemensamma målsättning och ambition - Att servera världens bästa färjemat! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och ansvara för köksverksamheten ombord utifrån uppsatta verksamhetsmål. Du ansvarar för kontakten med våra leverantörer, kontrollerar beställningar och leder provianteringsarbetet. Utifrån riktlinjer upprättar du även menyer och sortimentslistor för fartygets försäljningsställen och för besättningens mäss.

Några ansvarsområden:
- Fördela, leda och kontrollera arbete och rutiner för dina medarbetare
- Kontrollera att livsmedelssäkerheten följs, upprätthålla hygienytor och dokumentation kopplat till detta samt att CSS kvalitetsmålen uppfylls
- Personalplanering
- Kontrollera utsatta öppettider och att överenskomna arbetstider samt kvalitetsmål efterlevs
- Säkerställa att det systematiska arbetsmiljöarbetet fortgår
- Leda arbetsgruppen i linje med företagets strategi, värderingar och uppsatta mål

Vad vi kan erbjuda dig
Som köksmästare blir du en del av en av vår största avdelning ombord, Onboard Sales & Service. Tillsammans ser vi till att leverera riktigt god mat till våra gäster och kollegor. Hos oss arbetar du en vecka ombord, som sedan följs av lika lång ledighet!

Vi står för de obligatoriska säkerhetsutbildningar som krävs för att arbeta ombord på ett fartyg, om du inte redan har dem.

Våra fartyg utgår från Göteborg, Halmstad och Trelleborg och du ska kunna utgå från samtliga hamnar. Givetvis planerar vi från hemort så gott det går. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar.

Vem är du?
Hos oss på Stena Line är din personlighet lika viktig som din kompetens. Vi tror att du är välkomnande; du är duktig på att kommunicera med andra, oavsett målgrupp och du kan snabbt anpassa dig beroende på vad situationen kräver. Du välkomnar idéer och kan omvandla dem till praktiken för att påverka verksamheten i rätt riktning. Du är också omtänksam; du ser dina medarbetare och har förmågan att inspirera och motivera när det behövs. Vi tror också att du är pålitlig; du levererar vad du lovar och kan behålla ett lugn även i pressade situationer.

Oavsett vilken roll du har hos oss är välkomnande, omtänksam och pålitlig beteenden som guidar dig i ditt dagliga arbete och utmaningar som du kan möta.

Dina måsten:
- Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang (kockinriktning)
- Arbetslivserfarenhet som kock
- Tidigare erfarenhet som Souschef eller Köksmästare
- God datakunskap och systemvana
- Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Relevant yrkesutbildning/högskoleutbildning inom kök
- Erfarenhet av att arbeta med KPI:er och resultatuppföljning

Intresserad?
Tjänsten är ett säsongsvikariat under sommarmånaderna juni-augusti. Arbetet innebär varierande arbetstider under dygnets alla timmar och vår verksamhet pågår sju dagar i veckan, året om. Tjänsten är en rederianställning och lönen regleras enligt kollektivavtal med SBF. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men dock senast 29 mars, 2023. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om du har några frågor angående tjänsten får du gärna kontakta Josefine Sandh, HRBP, josefine.sandh@stenaline.com eller har du frågor angående rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Gustavsson, Talent Acquisition Partner, hanna.gustavsson@stenaline.com

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Stena Line
Som ledaren inom hållbar sjöfart har Stena Line Europas största linjenätverk och fokuserar på transport av både passagerare och frakt. Vi är redan över 5,100 medarbetare över hela Skandinavien, runt om i Storbritannien och Baltikum och det är tillsammans vi skapar vår framgång. Resan börjar med oss!

På Stena Line har vi en vision om att allt hänger ihop. Genom att sammanföra människor och varor möjliggör vi tillväxt för både företag och samhället. Vi befinner oss just nu på en spännande resa som drivs av teknik och nya digitala vanor, vilket utvecklar vår verksamhet och skapar värde för våra kunder.

Att arbeta på Stena Line är synonymt med en säker arbetsplats och en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att vi arbetar för att upprätthålla och utveckla en arbetsmiljö som är hållbar, fri från trakasserier och som ger lika möjligheter till alla. Vi tror på jämlikhet, mångfald och inkludering – och välkomnar alla sökande.

Kontaktpersoner på detta företaget

UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stena Line
  • 1 plats
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 mars 2023
  • Ansök senast: 29 mars 2023

Besöksadress

Galoppgatan 4, Malmö
None

Postadress

None
Göteborg, 40519

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024