Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Hötorget Kvarterskorg
På Hötorget Kvarterskrog har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Längs fönstren har vi vår matsal, här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.

Vi kommer att ha öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året från tidig morgon till sen kväll, med breda menyer med igenkännande rätter och vi vill upplevas samtida. Vi kommer att kännas prisvärda med en prisbild likt den vi har på våra andra kvarterskrogar.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket. Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen.

Om dig

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du
- har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst
- har en passion för mat, dryck och människor
- är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik
- är en naturlig ledare
- är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid
- är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen
- är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera
- är bra på att lära ut och skapa förståelse
- är bekväm med att ta svåra samtal med personal
- van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen - Office
- är lojal gentemot restaurangen och ägarna

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för att
- leda det dagliga arbetet i köket
- menyer tas fram i god tid
- göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor
- leda och medverka vid möten
- bemanna köket och schemaplanering
- all rekrytering i köket
- upprätthålla företages rutiner och policy

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med intervju-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.

Syftet med att Hubert-intervjun är vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.

Kontaktpersoner på detta företaget

Teddi Åström

Jonathan Salazar Repta

Sussie Pöhl Svensson

Fredrik Krüger

Caroline Sjöberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bockholmengruppen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 april 2023
  • Ansök senast: 27 september 2023

Besöksadress

Nybrogatan 38, Stockholm
None

Postadress

Nybrogatan 38
Stockholm, 11440

Liknande jobb


Hotell Hallstaberget söker köksmästare

25 november 2024

21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024