OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en engagerad och driven Köksmästare till SkiStar Lodge Lindvallen.
Som köksmästare hos oss är du med och skapar och utvecklar hotellets varierande matkoncept. Ditt ansvar som köksmästare är att servera våra gäster frukost, lunch, fika och middag av högsta kvalitet till våra gäster.
Vi arrangerar många event och konferenser av varierande storlek på hotellet samtidigt som vi välkomnar en stor andel privata gäster vilket betyder att det alltid är mycket på gång och ofta ett högt tempo i vår verksamhet.
Du kommer vara ansvarig över verksamheten i köket och leda vårt köksteam med stöttning från vår Food & Beverage Manager. För att du ska lyckas i rollen krävs att du är en person som präglas av mycket god planering och struktur.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
-
Leda och fördela arbetet inkluderande schemaläggning, personalplanering och kvalitetssäkring
-
Konceptutveckling och menyplanering
-
Ekonomiskt ansvar
-
Inventering, inköp och livsmedelshygien
-
Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål samt säkerställa att samtliga av företagets framtagna policys följs
-
Ansvara för att maten håller hög kvalitet
Vi på SkiStar strävar efter ständig utveckling för våra medarbetare och arbetar aktivt med ledarskap på alla nivåer. Ledarkompetenserna vi arbetar utifrån på SkiStar är att vara förebild, visa vägen, involvera och engagera samt leverera resultat.
Vi tror att du är en matkreatör med passion för god mat som trivs att arbeta i en operativ roll samt leda och utveckla medarbetarna i köket. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd med förmåga att alltid se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Vidare är du ansvarsfull, strukturerad och prestigelös i ditt arbete samt uppmuntrar till samarbete och engagemang.
Låter det som du?
Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe.
Förkunskapskrav/Utbildning
Du har erfarenhet som köksmästare med erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa.
Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av hotell, konferens och Sälen som destination.
Anställningsform
Tillsvidareanställning med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider
Heltid, varierande arbetstider såväl vardag som helg.
Att få jobba med minnesvärda fjällupplevelser året runt tycker vi är det bästa som finns!
Vår personal är vår absolut största tillgång. Ett gemensamt engagemang och en strävan efter att skapa en bra fjällupplevelse för våra gäster är en stor del av vår framgång. Hos oss kan du vara dig själv och ha kul, samtidigt som du levererar ett betydande resultat tillsammans med fantastiska kollegor.
På SkiStar är vi fler än 500 helårsanställda som tillsammans jobbar med bland annat försäljning, ekonomi, drift, aktiviteter, It, administration, logiförmedling, fastighetsservice och marknadsföring. Under vintersäsong har vi dessutom över 2200 säsongsanställda.