Arbetsbeskrivning
I rollen som köksmästare är du hjärtat i restaurangen. Du skapar positiv energi och mat i världsklass tillsammans med teamet! Vi vill att du är någon som tar ansvar och är lyhörd för både gäster och kollegor. Att du brinner för att ge varje gäst en härlig matupplevelse och att du trivs med att vara den inspirerande ledaren för ditt team.
Arbetstiden är som en berg- och dalbana, med helger, kvällar och luncher. Det enda som är säkert är att du kommer ha kul och göra skillnad vare dag!
Sammanfattning av rollen:- Ansvarig för driften av köket- Arbeta mot att uppnå den angivna planen
Viktiga funktioner:- Säkerställa att den eftersträvade nivån av service- och kvalitet uppnås- Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för köket tillsammans med ditt team- Leda köksteamet och ständigt jobba mot att utvecklasDu kommer vara medansvarig för:- Inventering, månadsvis- Beställningar och returer- Receptdokumentation- Ta framnya rätterÖvrigt:Goda kunskaper i Officepaketet
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg