OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kortfattad information om tjänsten som köksmästare.
Tjänsten innefattar ansvar för en köksstab på 10 kockar.
Sökande ska ha tidigare erfarenheter av att leda ett arbetslag i såvål matlagning som köksekonomi och HACCP.
Dagtig har restaurangen två delar.
Backrestaurangen, där ni kommer att serva 120 sittplatser med en enkel lunchmeny samt fika och en del med 100 sittplatser som äter från en större Grillmeny.
Kvällarna består av såväl halvpensionsmiddagar för hotellets gäster som externa gäster som äter från en Grillmeny bestående av allt från fina styckdetaljer och skaldjur till lokal fisk.
Det mesta på varmrättssidan tillagas i vår Josper kolgrill både lunch som kväll.
Erfarenhet och inställning är viktigare än ålder.
För mer info om anställningsform och dyl vänligen kontakta oss.
Gå även in på hemsidan för mer info om hotellet.
Välkommen in med din ansökan.
Fjällgården drivs av ATV Holding AB som även driver Den Gyldene Freden, Cultur och Fjäderholmarnas Krog i Stockholm.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangchef Johan Falk
0706015363
Hotellchef Emma Wahlberg
0647-14504