OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ny köksmästare till Craft n’ Draft. Vi erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med våra tre spännande koncept.
Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren. Våra Beer Masters hjälper dig att hitta ölen som passar just dig.
Innanför Kulturens Hus välkända fasad finns en varm och avslappnad miljö. Bland tegel, sköna Chesterfieldsoffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch, finfredag eller After work så ska det kännas välkomnande, familjärt och okomplicerat.
Arbetsuppgifter
Som köksmästare leder du det operativa arbetet i köket. Vi söker dig som tycker om att vara med i driften och leda medarbetare. Du har höga krav på kvalitet och ett stort intresse för mat och dryck. För att lyckas i rollen ska du vara trygg i din roll som chef & ledare. Du föregår som ett gott föredöme. Med väl utvecklade ledaregenskaper motiverar du ditt team och du är bra på att få ditt team att utvecklas och växa. Du är driftig, serviceinriktad och noggrann med god samarbetsförmåga. Du är lösningsorienterad, van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du ser lösningar, inte problem. Ordning och reda, uppföljning och struktur är ledord för dig.
Du har även en del adminstratvia uppgifter, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära restaurangchefen för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel. Du rapporterar närmast till Restaurangchefen.
Krav
Relevant restaurangutbildning eller motsvarande, samt dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du har arbetat minst 2 år i arbetsledande befattning inom kök. Du måste tala och skriva flytande svenska.
Om du är social och öppen med en stor portion humor, samt trivs med uppföljning så kommer du att trivas i den här rollen.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats och dessutom:
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen. Vi erbjuder subventionerad lunch, friskvårdsbidrag, bonusprogram, aktiesparprogram, personalrabatt på alla våra enheter i Sverige och goda karriärmöjligheter. Hos oss får alla chansen att lyckas!
Låter detta som din nästa utmaning? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Restaurangchef Hans-Erik Karlsson på tel. 073-688 16 67
Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/