OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Linjenätet omfattar ett stort antal strategiskt belägna färjelinjer i Skandinavien och runt Storbritannien.Antalet anställda uppgår till cirka 5 700 där en majoritet arbetar med service och försäljning.Läs mer på www.stenaline.com Vi söker en köksmästare till Stena Danica med fokus på kvalitet och gastronomi Nu behöver vi utöka vår personalstyrka med en köksmästare som är gastronomiskt nytänkande och som har erfarenhet från kök där kvalitet och känsla varit ledord.Vi lägger stor vikt vid att du tänker på detaljer och smaker, men att du samtidigt har förmågan att tänka logistiskt då vi har storproduktioner i köket.Allt ifrån den lilla sittningen till det stora arrangemanget skall vara kvalitet både i smak och nytänk. Som en av fartygets två köksmästare ansvarar du för en personalgrupp på 10-15 personer per vecka.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start i en provanställning och ska tillsättas under hösten 2010.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: .Att tillsammans med Restaurangchefen utveckla och leda din personal kring modern och nutida matlagning..Att inom givna budgetramar och fastställd verksamhets- och affärsplan, på ett kavalitets- och kostnadsmedvetet sätt, operativt planera, leda och fördela arbetet inom köksenheten..Att leda personalen genom öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt..Att ansvara för att aktuella föreskrifter och policies efterlevs gällande t ex service, uniform, inköp, miljö, egenkontroll[och säkerhet..Att tillsammans med HR medverka vid rekrytering.Vi vill att du: .Har relevant utbildning och flera års erfarenhet av restaurangdrift och arbete i en personalledande befattning..Har ett engagerande ledarskap som kännetecknas av tydlighet i kommunikationen samt omtanke om såväl gäster som medarbetare..Har ett ekonomiskt och kvalitetsinriktat tänkande..Är stresstålig med god samarbetsförmåga..Har god hälsa, båda fysiskt och psykiskt.Ansökan Ansök nedan senast 13 september 2010.Vi tar inte emot ansökan via mail eller vanlig post.
Kontaktpersoner på detta företaget
UlfRöbel, Restaurangservicechef
031-360 17 40