OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lekhyttans Kök & Kiosk är en unik vägkrog längs E18 mellan Örebro och Karlskoga med goda bussförbindelser med buss 500 .
Vår matfilosofi är att servera traditionell, hemlagad och genuin husmanskost i modern tappning. Husmanskost är enkla, rustika rätter av vardagskaraktär med ursprung i det svenska landskapet. God mat kräver omsorg och tillagas med kärlek till råvarornas karaktär och smaker.
I vår restaurang serverar vi våra gäster frukostmackor, lunch och à la carte. Catering samt specialkomponerad mat till olika event ingår i våra hörnstenar.
Vi söker DIG som har erfarenhet av att leda andra med framgång och som ser värdet av att skapa ett fungerade team. Det är viktigt att du känner att vår matvision går i linje med dina ståndpunkter och att du är smaksäker.
Att kunna fördela och delegera arbetsuppgifter är viktigt för att du ska få tid att bli den lagledare som behövs i köket. Du ska gärna ha erfarenhet av köksekonomi och vara mål - & resultatorienterad i ditt dagliga arbete. Du är noggrann, gillar ordning och reda och ser fördelen och effekten av att planera, organisera och prioritera.
Tjänsten är operativ och du deltar med självklarhet i den dagliga driften, vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger.
VI ERBJUDER DIG:
DAGTIDSTJÄNST och varannan helg dagtid
Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och ett trevligt team av medarbetare både i kök och restaurang .
Lön enligt avtal med mycket god ersättning
Kollektivavtal
Anställningsgrad 100 % med sedvanlig provtjänstgöring.
Tillträde snarast
Kontaktpersoner på detta företaget
Serveringspersonal med utökat ansvar Lena Bergius
019292020
Verksamhetsansvarig Tiina Luhtala Johansson
019292020
0703240750