OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
KÖKSMÄSTARE; FIRST HOTEL PLAZA; Västerås
1 plats.
Vi söker en ambitiös och erfaren Köksmästare till våra restauranger på First Hotel Plaza i Västerås.
First Hotels är en av skandinaviens ledande hotelloperatörer med 60 unika och centralt belägna hotell på utvalda destinationer i Sverige, Norge & Danmark. Oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.
Hotellen är unika vad gäller stil, atmosfär och inredning. Det ska vara en glädje att jobba med oss, vi ska leda utvecklingen och överraska samtidigt som vi visar omtanke till våra medarbetare, kunder och gäster. Därför söker vi dig som sätter människan i fokus.
"The next best thing staying here is working here"
First Hotel Plaza är Västerås största hotell med 203 rum. Vi har även konferenslokaler och driver Restaurang Karlsson på Taket på våning 23 samt Skybar på våning 24. Vår relax med SPA finner du på våning 25.
Vi är mitt i en spännande utveckling och vill ha med dig som har höga ambitioner när det gäller matlagning och gillar utmaningar. Förutom att få arbeta i en stimulerande restaurangmiljö får du vara med och utveckla vårt nya restaurangkoncept.
Vi söker dig som har erfarenhet som köksmästare eller som kännner sig för mogen för det ansvaret. Du ansvarar för planering, inköp, ledning och drift av köksverksamheten. Du skall skapa våra menyer och ansvara för kvalitetskontrollen. Som köksmästare ingår du även i företagets driftgrupp.
First Hotel Plaza ingår i en privatägd koncern som även driver Aros Congress Center, Best Western Esplanade och Best Western Mälaren, alla belägna i Västerås.
Restaurangen har öppet för konferensluncher men främst a la carte under kvällstid, måndag-lördag. .
Ansökan med CV skickar du till vår platschef Sussie Ax på mail: sussie.ax@firsthotels.se senast 15 juli. Urval och intervjuer sker löpande och målet är att tjänsten ska tillsättas under augusti.