Köksmästare i Hallsberg

Arbetsbeskrivning

Köksmästare, Hallsberg

Restaurang Cabs är en restaurang som Sodexo driver inne på Volvo Construction Equipment, en rejäla lunchrestaurang som serverar minst två olika rätter var dag samt grill erbjudanden. Förutom lunch så serverar vi frukostbuffé och övrig tid fika, konfekt, glass mm. Restaurangen är Volvos naturliga mötesplats och hjärtat i huset. Vi har ca 80 lunchgäster dagligen måndag - fredag samt catering och övriga beställningar.

Vi lagar all mat från grunden och att vi dagligen håller hög kvalité är självklart för oss. Vi söker en välmeriterad, kreativ köksmästare med högt ställda kvalitetskrav och känsla för service.  Att främja svensk gastronomi och förvalta det nordiska matarvet, med säsongens bästa råvaror, är grunden i vår matvision. Vi arbetar i öppet kök med direktkontakt med våra gäster.

 

Kvalifikationer:


• Dokumenterad arbetslivsfarenhet som kock/köksmästare
• Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
• Dokumenterad kompetens för egenkontroll (HACCP)
• Goda kunskaper i kalkylering
• Datorkunskaper (Officepaketet)
• Erfarenhet av beställningsverksamhet
• Gärna högskoleutbildning eller liknande relevant för uppgiften.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:


• Kvalificerad matlagning
• Menyplanering
• Inköp
• Personalplanering
• Egenkontroll
• Köksekonomi - kalkylering
• Inventering

Personliga egenskaper:


• Vi söker dig med ett genuint matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Klara av att arbeta i hög tempo
• Lagspelare
• Lätt för att entusiasmera dina medarbetare
• Du delar våra värderingar

Arbetstid: Heltid, 40 timmar/vecka. Huvudsakligen är arbetet förlagd till dagtid måndag till fredag kl 06.30 - 15.30

Din ansökan vill vi ha senast  19 mars 2017 men vi granskar löpande alla inkomna ansökningar.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila helena.torebrand@sodexo.com

OBS: Tjänsten kan endast sökas via vår hemsida, länk finner ni längst ner på sidan.

 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal - individuell
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 23 februari 2017

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


21 november 2024

20 november 2024

Kökschef

19 november 2024