OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en person som brinner för mat men också ser vikten av lönsamhet, ledarskap och hållbarhet? KAJSAS söker nu sin nästa köksmästare för att leda vårt köksteam under sommarsäsongen hos KAJSAS I PARKEN!
Vem är du?
Vi söker dig mellan 23-35 år gammal som brinner för mat och lönsamt lagspel och har tidigare erfarenhet inom branschen, både som kock men även med inköp och att arbetsleda. Du är en energisk person med stark servicekänsla och är van vid att leda och peppa service. Högt tempo ska vara en bekvämlighet och du har vana att hantera flertalet arbetsuppgifter samtidigt. Du förstår vikten av en lönsam och hållbar arbetsmiljö och drivs av att nå högt uppsatta mål. Du har ett mycket goda matlagningskunskaper och har intresset av att lära dig om produkterna och råvarorna du arbetar med.
Om oss
KAJSAS drivs idag av två drivna systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva har drivit caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. Idag har vi två fasta enheter på Södermalm som snart får tillskott av en tredje. Vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm med fokus på utmärkt service, god mat och dryck där varje gäst lämnar som en vän. KAJSAS drivs av en familj och den familjära känslan genomsyrar allt i arbetet, både i möten med kunder såväl som hur vi arbetar tillsammans.
KAJSAS I PARKEN är en sommarbistro belägen i Vitabergsparken på Södermalm och är en av områdets mest vältrafikerade uteserveringar. Konceptet bygger på medveten mat och dryck för en medveten publik i en grönskande miljö. En plats för alla med ett brett och genomtänkt utbud där vi välkomnar alla våra besökare oavsett om de söker en plats för möte, lite egentid eller socialt umgänge.
Rollen och arbetsuppgifter
Rollen som köksmästare hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - både i prepp, varm och kallkök - och ansvar för dess kvalité. Som köksmästare ansvarar du för den dagliga driften i köket och tillsammans med dina kockar och övriga kollegor ser du till att vi lagar och serverar mat av högsta kvalité. Du ansvarar för inköp inom din avdelning och säkerställer att vi lagar mat på ett lönsamt, hållbart och kvalitativt sätt. Du ansvarar även för att säkerställa hygien och miljöansvar samt säkerställa alla rutiner för öppning och stängning. I rollen ingår även viss administrativt arbetet med schema, budgetuppföljning och hantering av inköp men majoriteten av arbetet är daglig drift på plats.
Anställning
Tjänsten vi tillsätter är en säsongsanställning med 100% sysselsättning, med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstider är blandade med både dagar, kvällar och helger. Anställning och intervjuer sker löpande med uppstart i drift i början av april. Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.
Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, så se till att skicka med en kort video om dig själv, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk.
Hoppas vi hörs snart!
Kontaktpersoner på detta företaget
Eva Östman