OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka.
Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård.
Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde och satsar på en nyligen framtagen kostpolicy, central kostorganisation och ombyggnation till fler tillagningskök?
I Ronneby kommun värnar vi om miljön. Vi lagar mycket mat från grunden och vill öka den ekologiska andelen livsmedel ytterligare. Vi vill få in tanken om C2C (cradle to cradle) både i tillverkningen av maten och i nybygge/reparationer av kök.
Nu satsar vi på att förbättra maten, servicen och tillagningsmetoder och du kommer vara en viktig pusselbit i den utvecklingen. I sommar kommer vi börja avveckla den kylda maten vilket kommer vara genomfört inom 4 år och efter det bygger vi om Kallinge produktionskök till ett kök med produktion för varm mat.
Inom kort kommer kostenheten bestå av 45 kök med 1-20 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Idag har vi tillagningskök på de flesta förskolor, 5 servicehus med egen tillagning och 2 centralkök för både varm och kall mat som levereras till skolor och äldreomsorg. Totalt serverar vi ca 6000 portioner/dag.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för 7 personer i köket på Kallingeskolan där vi tillagar ca 2200 portioner kyld mat till skolor i Ronneby kommun. Du kommer ha det totala ansvaret för produktionen och servering i matsalen och bl a sköta beställningar, vikarieanskaffning samt kostnads- och näringsberäkning av matsedlar. Du kommer även att hålla i arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal, medverka i matsedelsplanering samt ingå i kostenhetens ledningsgrupp. Du kommer att jobba måndag-fredag och vara schemalagd i produktionen.
Arbetet kräver energi, ett vänligt med bestämt uppträdande och pålitlighet. Du ska kunna prestera resultat, trivas med att ta itu med krävande situationer samt ha en envishet och uthållighet att slutföra påbörjade arbetsuppgifter. Du ska vara självstartande, ha förmåga att kommunisera och göra dig förstådd samtidigt som du måste vara bredd att inta en bestämd ståndpunkt och försvara den när resultat är beroende av det. Samarbete blir en viktig bit i att få alla att känna sig delaktiga samtidigt som vi vill ha bra relationer med våra kunder och gäster.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock, har jobbat några år i kök och har erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet av kyld mat, upphandling och matsedelsplanering ser vi som meriterande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93