OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba i ett klimat där du får utrymme att både utveckla och utvecklas?
Vi på Hovs Hallar söker en kreativ, kunnig och pålitlig kock till vårt kök.
Du kommer att ha ansvaret för all mat som serveras, ansvar för hygien, beställningar, köksekonomi. Du har möjlighet att påverka & utveckla köket och maten.
De flesta grönsaker odlar vi till och med helt själva på vår egna gård 400m från restaurangen.
Tjänsten kräver 100 % engagemang och vi förutsätter att du är en passionerad matlagare med stor kunskap inom det svenska köket. Vi uppmuntrar också kreativitet i form av egna idéer och lyhördhet.
Välkommen med din ansökan!
Ha tillgång till eget färdmedel då kollektivtrafik ej finnes.
Arbetstider: Varierande arbetstid
Tillträde: Enligt överenskommelse - skicka ansökan till philippa@hovshallar.com
Lön: Kollektivavtal finns
Hotell Hovshallar är en konferensanläggning på Bjärehalvön. Här finns idag 61 dubbelrum och sviter i vår nya hotelldel, restaurang, konferenslokaler. Vår restaurang tar upp till 170 gäster och vi serverar både frukost, lunch och à la carte. Vi arrangerar även en del bröllop och födelsedagar.
Finns även möjlighet till bostad på Bjärehalvön.