Köksmästare med oslagbart driv och full koll på restaurangverksamhet? Hö...

Arbetsbeskrivning

Matverkstan ligger vid Stångån och Tekniska Verken i Linköping. Restaurangen är en del av Högskolerestauranger som även driver Universitetsklubben, Restaurang Zodiaken och Kaffebaren Ellen som samtliga ligger på Linköpings Universitet. Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, festvånings- och middagsbeställningar. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Kort om tjänsten

Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ.

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

- Planering av menyer och bokningar
- Inköp av livsmedel
- Inventering
- Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien
- Introduktion av personal i köket
- Gästkontakt
- Kassarapporter


Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.
- Möjlighet att delta i motionslopp.
- Stor kick-off för alla varje år.
- Möjlighet till kompetensutveckling.
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.


Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter?

Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar.

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare.
- Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
- Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
- Kunskap i Office-paketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001


Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 30 november Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 november 2022
  • Ansök senast: 30 april 2023

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024