Arbetsbeskrivning
Restaurang Villa Oscar på Gräsvik och restaurang & Cafe Bistro J på BTH!
Villa Oscar med fräscha och moderna konferenslokaler och magisk utsikt över Danmarksfjädern. Men det är mat och dryck som är hjärtat i verksamheten. Vi bjuder på smakmässigt jorden-runt-resa med utgångspunkt i vällagade svenska klassiker.
Catering till smått och stort, bröllop och fest!
Bistro J som är beläget 20 meter från vattnet kan du hitta ekologiskt och fairtrademärkt kaffe, barristakaffe, frukost, tilltugg, mackor, lunch & fika! Köksskrammel, dofter av nybakat, dålig humor och varmt bemötande, välkommen till oss!
Kort om tjänsten
Vi söker en glad personlighet med ett stänk entreprenörskap och som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. I dialog med våra gäster vill vi att du kan engagera och vara kreativ i frågor som matsvinn och växtbaserade alternativ.
Till din hjälp har du en egen grupp av garanterat trevliga kockar, kallskänkor och köksbiträden
En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:
Planering av menyer och bokningar
Inköp av livsmedel
Inventering
Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien
Introduktion av personal i köket
Gästkontakt
Kassarapporter
Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt gällande regler.
Du är väl insatt i budgetprocessen, enhetens resultat och genomför medarbetarsamtal.
Vad säger kollegorna om Nordrest
”Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.
Möjlighet att delta i motionslopp.
Stor kick-off för alla varje år.
Möjlighet till kompetensutveckling.
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.
Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter?
Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar.
Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Minst tre års arbetslivserfarenhet som köksmästare.
Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion
Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter
Kunskap i Office-paketet
Goda kunskaper i svenska och engelska
Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001
Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan!
Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.
Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 20 juni. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessment-metoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund