OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Vi söker nu en professionell och kreativ köksmästare som vill driva och utveckla arbetet i Nilssons Restaurang och Skybaren på Malmö Arena Hotel. Som köksmästare är ditt främsta uppdrag att ge våra gäster en utomordentlig matupplevelse. Du har personal- och budgetansvar och ditt team består av 5-6 personer. Du rapporterar till hotellets Food & Beverage Manager. Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Provanställning tillämpas. Lön enligt ök.
Din vardag
Som köksmästare driver, planerar och vägleder du arbetet i köket. Tillsammans med Food & Beverage Manager utvecklar du Nilssons och Skybarens menyer och utbud. Utifrån meny och utbud ansvarar du för inventering och inköp. Inköp ska alltid präglas av hållbarhet och kostnadsmedvetenhet. Du ansvarar för att köket alltid är optimalt bemannat och att dina medarbetare har hållbara scheman som följer alla lagar och kollektivavtalsregler. Du schemalägger kostnadseffektivt på lång sikt men ansvara också för att varje dag är optimalt bemannad.
Du samarbetar nära med Nilssons restaurangchef och med serveringspersonalen. För att de ska kunna ge våra gäster den bästa servicen är det viktigt att de känner sig trygga med Nilssons meny och utbud vilket är ditt ansvar. Som köksmästare förväntas du ta ett ansvar för att driva och utveckla samarbetet även med andra avdelningar såsom konferensavdelningen och säljavdelningen på hotellet. Du kommunicerar ofta med dina medarbetare, både individuellt och i grupp, och din tillgänglighet för dina medarbetare är god.
Vem är du?
Vi söker dig som har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har 3-5 års erfarenhet från lunch- och a la carte restauranger, gärna från hotell. I dina tidigare roller har du arbetat med utveckling, ledarskap och resultatuppföljning. Du har tidigare haft någon form av personalansvar där schemaläggning, upplärning av nya medarbetare och medarbetarsamtal ingått.
Du gillar att arbeta med människor och är noggrann i ditt utförande. Du har bra verktyg för att hantera stress, har god samarbetsförmåga och van vid att planera och utveckla arbetsmetoderna samt tar ansvar för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster.
Du är van av att arbeta i Office-paketet (Word, Excel, Outlook etc). Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Som person är du prestigelös och kan både agera chef och arbeta operativt. Genom att arbeta operativt har du bra insyn i dina medarbetares arbete och vardag. Du är flexibel, kreativ och anpassar dig efter situationen. Att se lösningar framför problem är en självklarhet för dig och du gillar när det är stundtals högt tempo. Du är en relationsbyggare som gärna bygger broar och utvecklar samarbeten mellan avdelningarna på hotellet.
Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-02-04. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Hittar vi rätt kandidat för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Food & Beverage Manager
Daniel Downey på daniel.downey@malmoarena.com.