Arbetsbeskrivning
OM HOTEL J:
På en av Stockholms mest natursköna platser hittar du Hotel J. Ta en paus från storstadens buller och landa i dig själv, omfamnad av rogivande natur och stilfull nordisk design.Vi inspireras av naturen och de växlande årstiderna vilket går igen i allt från mat och dryck, interiör och kurerade wellnessupplevelser. Varje detalj återspeglar omsorgsfullt skandinavisk nutid, vilsamhet och omtanke.Välkommen till J för att skapa meningsfulla möten med dig själv och andra!
Du tar dig enkeltmellan J och Stockholms innerstad med båt på bara 25 minuter.Kommer du med bil är du här på endast 15 minuter från Slussen.
Hotel J är medlem i Svenska Möten vilket betyder att vi är utvalda och noga klassificerade enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem och Svanenmärkta.
Mer om hotel J kan du läsa här: https://www.hotelj.com/
OM HOTEL J:SRESTAURANG:
Till Hotel J tillhör Tornvillan där det allra flesta måltiderna serveras. J's Tornvillas Matsal med bar och lounge är belägen i entréplan på J’s Tornvilla .
Hotel J har en varierande verksamhet med konferenser i veckorna och privatgäster på helgerna. Man följer även kalenderåret med bland annatjulbord i december och bröllop under sommarmånaderna.
Hotel J:s restaurang har höga ambitioner och man arbetar enligt filosofin att maten ska lagas från grunden, med kärlek och vara ett genuint hantverk med framhävda råvaror. Man tycker även att det är viktigt med hållbar matproduktion och så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.
På J jobbar man även mycket med Wellness så maten är välkomponerad och skapad för bästa möjliga hälsa.
OM TJÄNSTEN SOM KÖKSMÄSTARE:
Det händer mycket på Hotel J! Inom snar framtid kommer en del om- och utbyggnader att ske för att ännu bättre kunna ta emot hotellets gäster.
Här kommer du som köksmästare att leda teamet mot verksamhetens uppsatta mål samtidigt som du själv är operativ i köket.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid såväl som kvällstid och helgtider, med utrymme för flexibilitet. Verksamheten har öppet årets alla dagar.
Den aktuella tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person.
Du blir anställd direkt av Hotel J efter att Majola har genomfört rekryteringen.
OM DEN VI SÖKER:
Till denna tjänst söker vi dig som brinner för ditt yrke och är öppen, intresserad och driven! Eftersom köksmästaren på Hotel J spelar en viktig roll i framgången för verksamheten så är kreativitet och engagemang ytterligare två viktiga egenskaper hos dig som kandidat tillsammans med social kompetens och goda ledaregenskaper. Du ska inspirera ditt team och gilla att utmana både dig själv och andra. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad och kunna planera för många olika typer av evenemang. Det är även viktigt att du är prestigelös, teamorienterad samt samarbetsinriktad. Du har även stor förståelse för köksekonomi och alla de faktorerna som spelar in för att kunna driva en lönsam restaurang.
Erfarenhetsmässigt vill vi att du har flera års erfarenhet från kockyrket och att du har jobbat iledande positioner som köksmästare/kökschef.
VAD ERBJUDER VI DIG?
En fantastisk arbetsplats inom en koncern med enheter både i Sverige och utomlands.
En arbetsplats där du har möjlighet att skapa ditt eget team.
En pulserande miljö där vi älskar att ha kul, både med gäster och kollegor.
En plats i hotellets ledningsgrupp med stora möjligheter att påverka.
Om du är intresserad av mat och matlagning och känner att du har passion för ditt yrke, gillar högt tempo och utmaningar, så kan vi lova att du får detta hos oss!
Detta är en lysande tillfälle för dig som letar efter en välkomnande och utvecklande arbetsplats där du får utrymme för din kreativitet! Är du rätt person för tjänsten så sök den idag!
Ansök direkt via vår hemsida!
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund