Arbetsbeskrivning
Mitt i Sörmland, i natursköna Vadsbro socken, ligger anrika Hedenlunda Slott. Med den vackra miljön och utsikt över Hedenlundasjön är det svårt att inte trivas på denna plats därmänniskor har samlats för möten i över 1000 år. Slottet används idag av både företag och privatgäster för konferenser, bröllop, fester och avkopplande weekends. Hotellet har 62 rum bestående av enkelrum, dubbelrum och sviter fördelade på olika byggnader på slottets ägor. För extra avkoppling finns även en mycket populär spaavdelning.Mer om Hedenlunda Slott kan du läsa här:https://www.hedenlundaslott.se/
SLOTTETS KÖK:
Hedenlunda Slotts restaurang håller högsta klass och här serveras allt från konferensmenyer, tre-eller femrättersmiddagar, frukostbufféer, grillkvällar och bröllopsmiddagar. Maten har en klassisk och nytänkande inriktning med mycket fokus på lokala och närodlade råvaror. Teamet i köket beståravkockar, köksbiträde,ett antal behovsanställdasamt en köksmästare som nu behöver ersättas då den nuvarande köksmästaren går vidare till nya utmaningar.
TJÄNSTEN SOM KÖKSCHEF:
Som köksmästare på Hedenlunda Slott kommer du att ingå i ledningsgruppen tillsammans med ägaren och övriga chefer i verksamheten. Du leder köksteamet i driften, utvecklar menyer och koncept och är operativ i köket. Arbetstiderna varierar mellan både dags- och kvällstid samt helger. Driften på Hedenlunda följer säsongerna med bl.a. många bröllop under sommartid, julbord i december och konferenser under höst och vår. Det är periodvis ganska hektiskt och andra delar av året lite lugnare.Tillsättning av tjänsten sker så snart vi hittar rätt person och du kommer att bli anställd direkt av Hedenlunda Slott efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DIG SOM KANDIDAT:
För att vara rätt köksmästare för Hedenlunda Slott ska du trivas i ett drivet och prestigelöst team där man arbetar tillsammans för att utveckla köket samtidigt som man utvecklas själv. Du ska vara en lyhörd ledare som på ett tryggt och inspirerande sätt coachar och utmanar din personal. Då tjänsten är högst operativ är det viktigt att ditt hjärta ligger i matlagningen, men du behöver även ha administrativ vana och goda köksekonomiska kunskaper.
Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare har arbetat i ambitiösa och högkvalitativa kök och varit souschef eller köksmästare under en längre period. Det är även meriterande om du har erfarenhet från konferensanläggning eller liknande verksamhet.Duerbjuds en roll i ett stabilt familjeföretag med en platt organisation och nära till beslut. Kulturen präglas av frihet under ansvar, samarbete, glädje och att hela tiden utveckla verksamheten. Hedenlunda Slottär en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.Eftersom slottet ligger avskilt kräver tjänsten att du har körkort och bil. Om du behöver boende har slottet goda kontakter.
SÖK TJÄNSTEN IDAG!En mer trivsam tjänst i en vackrare miljö är svår att hitta! Skicka din ansökan direkt genom vår hemsida!
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund