OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Framstående Slottsholmen i idylliska Västervik ska nu anställa en ny köksmästare! Är du en driven och passionerad matlagare med naturlig nyfikenhet för råvaror och service? Brinner du för genuina smakupplevelser och ger alltid gästen det där lilla extra? Då skulle du trivas på Slottsholmen!
OM TJÄNSTEN:
Slottsholmen ligger vackert beläget vid vattnet i Västervik och grundades av Björn Ulvaeus år 2018 som en mötesplats för människor som vill glädja och beröra. Hotellet och restaurangen utmärks av exceptionell service och kvalitet och lockar bl.a. med flytande hotellrum, ett nyrenoverat spa och inte minst ett kök som levererar högklassiga mat- och dryckesupplevelser året runt.
Som köksmästare på Slottsholmen driver du ett team med hög ambitionsnivå och bred erfarenhet från både svenska och internationella verksamheter. Allting som serveras lagas och bakas från grunden med färska råvaror av hög kvalitet. Du är själv som köksmästare aktiv i driften och ansvarar även för utvecklingen av koncept och menyer, kökets ekonomi, schemaläggning och övriga personalfrågor. Du har ett tätt samarbete med restaurangchefen och rapporterar till F&B Manager samt ingår i hotellets operativa ledningsgrupp.
Slottsholmen är en arbetsgivare som är mycket mån om såväl gäster som personal. Du erbjuds en varm och inkluderande arbetsplats med god sammanhållning och en inspirerande arbetsmiljö. För dig som vill växa i din tjänst och yrkesroll finns goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna varierar mellan dagtid, kvällar och helger. För dig som idag bor på annan ort finns mycket goda möjligheter att snabbt hitta boende i Västervik. Majola RestaurangKonsult ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt av Hotell Slottsholmen.
OM DIG SOM SÖKER:
Till tjänsten som köksmästare på Slottsholmen söker vi dig som har ett genuint intresse för mat, dryck och människor och förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen på Slottsholmen. Du delar hotellets värderingar, vill vara med och driva verksamheten och personalen framåt och är nyfiken, ansvarsfull och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta med övriga avdelningar på hotellet och är som ledare lyhörd och mån om dina medarbetare. Du drivs av att leda ditt team och avdelningen till nya nivåer. Då man arbetar i ett öppet kök ser vi att du har sinne för ordning och reda samt gärna pratar med gäster.
Bakgrundsmässigt får du gärna ha erfarenhet som köksmästare från liknande verksamheter men det kan även vara så att du har flera års erfarenhet som souschef och nu vill ta dig an en ny utmaning. Det är en förutsättning för tjänsten att du har goda kunskaper om råvaror och ekonomi samt behärskar engelska i tal och skrift.
Är detta tjänsten för dig så ser vi fram emot din ansökan som du lämnar direkt via Majolas annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se
OM MAJOLA RESTAURANGKONSULT
Majola RestaurangKonsult har sedan starten 2004 bemannat, rekryterat och konsulterat inom hotell - och restaurangbranschen. Att kunna branschen man arbetar i tror vi är det absolut viktigaste för ett långsiktigt och givande samarbete med våra kunder, medarbetare och kandidater.
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund