OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som köksansvarig kommer du ansvara för hela köksverksamheten på Scandic Arvika.
Ditt ansvar omfattar både administrativa och operativa delar och du kommer att vara en del i den dagliga driften.
Då tjänsten även inkluderar personalansvar vill vi att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare uppdrag.
Arbetstiderna är förlagd på dagar, kvällar, helger.
Vår verksamhet omfattar frukost till våra hotellgäster, dagens lunch, á la carte på kvällen i våra olika restauranger samt festvåningsverksamhet. (bankett – bröllop – etc.)
På vår anläggning älskar vi mat och värdskap och det vill vi skall märkas för våra gäster.
- Ansvarig för daglig drift i köket
-
Ansvarig för planering, inköp, köksekonomi
-
Schemaplanering och personalansvar
- Delta aktivt med menyändringar
- Ansvarig för mat och hantering kring större bokningar, evenemang och event
- Du är kreativ i din matlagning och nyfiken på nya trender och smaker.
- I din roll kommer du bl.a. att ansvara för att upprätthålla köksrutiner, arbetsmiljö, egenkontroll, köksmöten. maskinutrustning etc.
- Coacha praktikanter och nya kollegor.
Vi har en trivsam arbetsmiljö och högt i tak samtidigt som vi tar ett stort personligt ansvar för våra kolleger genom att föredömligt följa gällande regler och arbetsplatsrutiner.
Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service och matupplevelser i världsklass!
Det här är en tillsvidareanställning på heltid.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD