OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en ledstjärna till vårt kök!
Alla i vårt kök har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser.
Vi utvecklar och förbättrar vårt arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic och oss på Scandic Västerås!
Klicka här för att läsa mer om vad det innebär att arbeta inom anvarsområdet Food Creation hos oss. Vilket då blir den avdelning som du i denna tjänst kommer att ansvara för, i nära samarbete med hotellets F&B Manager.
Information om tjänsten:
Tjänsten är på heltid, tillsvidare.
Arbetet i vårt kök sträcker sig från tidig frukostservering till kvälls á la carte, vilket gör att tjänsten innebär arbete både morgon, dag, kväll och varannan helg.
Du kommer att ansvara för ett team av kockar, och ha en extra hjälpande hand av en Sous chef med driftsansvaret och stöttning av hotellets F&B Manager.
Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan.
Startdatum enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.
Vi ser att du som söker denna tjänst har stor tidigare erfarenhet som köksmästare.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD