OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du ha möjligheten att arbeta i ett kök med höga ambitioner och med gästen i fokus? Hummerkrogen kör sin 4:e säsong och är redo för nya utmaningar. Vi söker dig som självständigt kan driva köket från beställning till servering av gäst. HACCP kommer naturligt för dig. Menyn planerar vi tillsammans men det är du med din kreativitet och känsla som sätter guldkant på den. Vårt fokus är skaldjur och fisk men vi serverar även kött och pasta. Våra leverantörer ligger inte långt bort så att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalité är något du kommer få göra dagligen. Schemaläggning av dina kolleger i kök och disk är ett måste då det blir ditt ansvar att vi kan ha öppet från 12- sent 7 dagar i veckan mellan 16 juni och 27 augusti. Vi ordnar boende och bra villkor för rätt person. Bli en i gänget på Hunnebostrands bästa restaurang med bästa läget.