OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och sätta Stockholms kanske mest gömda pärla på kartan? Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster i Danderyds häftiga och alldeles särskilda torn.
* * *
Cedergrenska tornet i Danderyd tog 100 år att bygga och har en spektakulär och spännande historia. Tornet har under de senaste åren verkat som konferens- och festvåningsanläggning och har iscensatt mängder av fester, middagar, konferenser, bröllop och möten.
Palatset är sedan 1 november 2022 en del av konferens- och restaurangaktören Eatery. Planen under de kommande åren är att förädla och utveckla verksamheten vars potential egentligen bara begränsas av den egna fantasin. Vi söker nu en erfaren och driven köksmästare som vill vara med oss på denna spännande resa.
* * *
Arbetsuppgifter
I rollen som köksmästare jobbar du operativt i köket vid och ansvarar för utvecklingen av tornets mat och menyer.
Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid. Ditt fokus kommer att, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, vara på att med mod, passion och innovation utveckla och driva våra matkoncept framåt.
I rollen har du, utöver dina operativa uppgifter, även uppgifter av administrativ karaktär, så som köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner och inventeringar. Du arbetar nära platschef och VD för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang och konferensdel. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
* * *
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt festvåningsverksamhet. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer tornets öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Idag har verksamheten mest kvälls och helgarrangemang.
* * *
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta platschef Maria Lärka på 073 520 29 99 via mejl på maria.larka@eatery.se. Välkommen med din ansökan senast den 30 mars. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
OM EATERY GRUPPEN
Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har femton etableringar i Stockholm, Malmö och Göteborg. Eaterys vision är att bli norra Europas mest omtycka mat och mötesaktör. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se