OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en erfaren, kreativ och ambitiös köksmästare till Conventum i Örebro. Vårt kök producerar luncher, middagar och fika till våra konferens- och kongressgäster. Vi arbetar med allt från den lilla affärslunchen på styrelsemötet till en trerätters festmiddag för 2500 personer på en stor kongress.
Du har en gedigen erfarenhet av att leda det praktiska köksarbetet med stora bokningar. Logistik, planering och köksekonomi är din hemmaplan. En högkvalitativ matkvalité och ett flexibelt kök är någonting som är avgörande för att lyckas i vårt uppdrag.
Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Du är stresstålig, engagerad och vill göra ditt bästa i alla lägen.
Conventum ingår i koncernen Elite Hotels of Sweden och är en stabil och trygg arbetsplats.
Du kommer leda vårt köksteam. Du kommer under en uppstartsperiod att ha möjlighet att jobba tillsammans med vår tidigare köksmästare.
Ett krav är att du behärskar svenska i tal och skrift.
Praktikaliteter:
Arbetstider: Heltid varierande. Mestadels vardagar men även helger.
Vi har högst beläggning höst och vår och lugnare sommarperioden samt från jul och några veckor in i januari.
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Lön: Fast månadslön
För frågor om tjänsten kontakta: Anders Karlsson, Platschef
Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig, välkommen med din ansökan via Cheffle!
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Anders Karlsson
019-7664541
Kökschef Mikael Åman
019-15 69 73
Hovmästare Silvester Mujkic
019-766 45 08