OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Varvet mat & vin söker köksmästare till 2021.
En nystartad restaurang (5:e juni, 2020) belägen mitt i Torekovs hamn med ett oslagbart läge. Vi har ett öppet kök med utsikt över matsalen och uteserveringen. Vi riktar främst in oss på italiensk matlagning med vissa undantag.
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.
Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs.
Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering.
Du har passion för matlagning, trivs i ett högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du är en naturlig ledare som är tydlig och rak mot dina medarbetare och som gillar att driva ditt team framåt.
Vi ser att du har ett antal års erfarenhet av att jobba som kock i ett á la carte kök av hög standard och även att du har tidigare erfarenhet i arbetsledande funktion, tex souschef.
Tjänsten är säsongsbetonad från maj till september, lön enligt överenskommelse.