OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Matglädje på Arlanda - Vi letar efter vårt dreamteam!
Nya spännande uppdrag väntar oss till våren då vi skall utöka vår verksamhet med en ny restaurang mitt i händelsernas centrum Sky City
Här finns chansen att vara med och påverka, utveckla och hitta nya utmaningar till ett spännande arbete i en dynamisk värld på Stockholm Arlanda Airport. Maten och din kunskap i fokus för att kunna tillgodose alla våra gästers behov av en riktigt bra matupplevelse.
Vill du sätta din prägel på utbudet och forma en av de största och bästa restaurangerna på flygplatsen? Vill du säkerställa att våra gäster upplever vistelsen hos oss som ?The Best Part of the Journey?? Vi söker efter dig som är köksmästare, souschef eller kock. Möjligheterna är många och variationen på det vi skall göra är minst sagt stimulerande och varierande. Vi arbetar i en fantastisk miljö som är dynamisk alla dagar om året dygnet runt.
Köksmästare
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare, ansvarar för den dagliga verksamheten och kökets ekonomi. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som köksmästare är du ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Du ansvarar för maten till såväl lunch, loungeverksamhet, konferens och evenemang.
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi tror att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten. Du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av arbete som köksmästare. Du har kunskap i restaurangekonomi och behärskar Word och Excel.
Souschef
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som souschef är du tillsammans med köksmästaren ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Du har relevant utbildning och minst 3 års erfarenhet av arbete som souschef. Du har kunskap i restaurangekonomi och behärskar Word och Excel.
Kockar
Du som söker är glad och gillar att arbeta självständigt i väldigt högt tempo. Du ser det som en utmaning att göra ?det lilla extra? för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Du har en relevant utbildning och/eller minst 2 års erfarenhet och du har kunskap om god livsmedelshygien.
SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort. SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF och Unionen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic